Terug

Van Beem Buitenleven deelt hoe klantenvertellen een essentieel deel van hun bedrijf vormt.

Van Van Beem Buitenleven deelt met ons hoe het verzamelen van beoordelingen met klantenvertellen tegenwoordig een essentieel deel van hun bedrijf vormt. Bij Van Beem Buitenleven is het creëren van de perfecte tuin voor hun klanten dé missie, en het verzamelen van recensies is fundamenteel als het aankomt op juist die perfectie na te streven.

 

Wie zijn Van Beem Buitenleven?

Van Beem Buitenleven is een gepassioneerd familiebedrijf waar het buitenleven al sinds 1901 in hart en nieren zit. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies welke musthaves nodig zijn om dé perfecte tuin te creëren. Wij doen dit via onze 6 productgroepen: overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi en zwembaden.
Inspiratie voor het buitenleven begint in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg, nabij Schiphol. Daar waar buiten tot leven komt en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn.

 

Recencies verzamelen met klantenvertellen

“Tegelijkertijd biedt het onze klanten een uitgebreide manier om hun verhaal te doen over hun droomproject en ons vakwerk waar zowel wij als zij trots op zijn.”

Klantenvertellen is voor Van Beem Buitenleven dé manier om gebruik te maken van online mond-tot-mondreclame, want zoals iedereen weet is dit dé manier van marketing dat echt telt. Tegelijkertijd biedt het onze klanten een uitgebreide manier om hun verhaal te doen over hun droomproject en ons vakwerk waar zowel wij als zij trots op zijn.

Voor ieder project wat wij opleveren, bijvoorbeeld een overkapping ingericht met tuinmeubelen en een buitenkeuken, gebruiken wij klantenvertellen om onze klanten te laten spreken over ons gepassioneerde familiebedrijf. Dit doen we door onze verkoopspecialisten en monteurs gezamenlijk met de klant een online recensie in te laten vullen. De recensies gebruiken wij ook in onze sociale media en op onze website om sociale bewijskracht te creëren en nieuwe klanten een kijkje te geven in onze voltooide projecten waar wij trots op zijn.

 

Het verzamelen van recencies vormt een essentieel deel van ons bedrijf

“Inmiddels is dit een kleine competitie in het bedrijf geworden waarin zoveel mogelijk recensies worden verzameld en behoort tot de checklist van de oplevering van een project.”

Bij Van Beem Buitenleven streven we naar zoveel mogelijk recensies om nieuwe klanten kennis te laten maken met onze producten, diensten en aangeboden service. Wij bieden namelijk een onderscheidend buitenleven concept waarin het ontzorgen van de klant centraal staat. We streven ernaar om bij ieder opgeleverd project een recensie weten te bemachtigen. Inmiddels is dit een kleine competitie in het bedrijf geworden waarin zoveel mogelijk recensies worden verzameld en behoort tot de checklist van de oplevering van een project.
Dagelijks maken we de dromen van onze klanten waar, door bijvoorbeeld een zwembad met overkapping te plaatsen waar zij lang van hebben gedroomd. Dit zijn luxueuze en mooie projecten waar de producten van maatwerk zijn voorzien en geheel zelf zijn samen te stellen. Omdat het specifieke en gepersonaliseerde producten zijn, geeft een foto een goed beeld van de mogelijkheden en het vakwerk voor de daaropvolgende klanten.

 

Een foto zegt meer dan duizend woorden, als het aankomt op recensies

Doordat foto’s van voltooide projecten worden geüpload krijgen nieuwe klanten een goed beeld van de mogelijkheden van onze producten en het vakwerk van onze professionele monteurs. Nieuwe klanten kunnen hun eigen thuissituatie vergelijken met die van de voorgaande klanten en op deze manier al geïnspireerd raken voor hun eigen buitenleven project. Nieuwe klanten die enthousiast zijn geraakt door onze vele positieve reacties laten vervolgens de foto aan onze verkoopspecialisten zien en geven aan een soortgelijk product te willen aanschaffen.

Wil je meer weten over het inzetten van foto’s bij reviews en/of heb je hierin interesse? Neem dan contact met ons op via 013 7009 709 of info@klantenvertellen.nl. Wij helpen je graag verder.