Samenwerkingen

Klantenvertellen heeft samenwerkingen met verschillende organisaties. Dankzij ons brede netwerk van partners bieden we de beste begeleiding en branchespecifieke oplossingen aan tegen aantrekkelijke tarieven. Informeer naar de afspraken die wij hebben gemaakt met alle organisaties. Onderstaand vind je een overzicht van onze partners. Staat jullie brancheorganisatie hier niet tussen? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Bekijk ook wie onze klanten en koppelingspartners zijn.

Independer

Independer helpt je met het beter regelen van je vaste lasten. Op onze website kan je onder meer verzekeringen, hypotheken, leningen, energiecontracten, mobiele telefonie- en internetabonnementen vergelijken.

Tandarts.nl

Samenwerking met Tandarts.nl zorgt ervoor dat reviews die je verzamelt via klantenvertellen dat deze zichtbaar zijn op de praktijkpagina binnen het platform Tandarts.nl.

De Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen […]

De Mandemakers Groep

Al meer dan 40 jaar zijn wij als echt Brabants familiebedrijf bezig om woondromen waar te maken. Bij De Mandemakers Groep bieden we daarom ook een leven lang woonplezier voor iedereen. Met verschillende winkelformules in keukens, meubelen en sanitair is de kans groot dat je ons al kent van de verschillende woonboulevards in Nederland.

Colosseum Dental

Colosseum Dental Benelux heeft meer dan 130 moderne, goed uitgeruste tandartspraktijken in Nederland en België. Bij de organisatie werken bijna 2.500 tandheelkundige professionals die jaarlijks meer dan 600.000 patiënten voorzien van kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak.

Thuisin

Al meer dan 10 jaar dé specialist in mooi wonen, bezoek één van onze winkels! Alles om van jouw huis een echt thuis te maken. Bezoek onze winkel voor advies en service!

INretail

INretail helpt ondernemers al 100 jaar vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Kentekenloket

Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken om naam van de nieuwe eigenaar komen te staan.

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven.  Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant.

Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.

Carprof

CarProf is de garage voor alle merken, van alle leeftijden. Met kwalitatief onderhoud, een eerlijke prijs en 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon is CarProf de plek voor iedere autobezitter.  

AutoFirst

AutoFirst

AutoFirst is een franchiseformule voor eigentijdse garagebedrijven die met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoge servicegraad nastreven.

vakgarage

Vakgarage

Vakgarage is een merk onafhankelijke garageformule in Nederland.

Quantore

Quantore

Quantore is gevormd uit een groot aantal coöperatieve inkoopverenigingen. Quantore neemt de inkoop uit handen van de kantoorvakhandelaar.

Binnen

Binnen

Zoek je zacht tapijt, luxe raamdecoratie of een comfortabele vloer? Of wil je graag een stijlvolle combinatie van raam en vloer? Dan ben je bij BINNEN aan het goede adres.

Vivante

Vivante

Als je op zoek bent naar een bijzondere vloer, soepel vallende gordijnen of verrassende raamdecoratie, ben je bij Vivante aan het goede adres.

Decorette

Decorette

Decorette helpt met het verwezenlijken van een droominterieur en is een landelijke keten met ruim 50 vestigingen en de hoogste naamsbekendheid in de branche.

De betere schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Als keurmerk en brancheorganisatie probeert Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder de totale sector te versterken en staan zij onze leden persoonlijk bij met kennis, trainingen, arbozaken, een ri&e, onafhankelijke inspecties, klantreviews, geschillen en kortingen.

Techniek Nederland

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.