Offline promotie

Er zijn verschillende manieren om je review score offline terug te laten komen, denk bijvoorbeeld aan een baliestandaard, auto- of deursticker, poster of andere offline promotiemiddelen. Zo zien je (potentiële) klanten ook in je showroom, winkel, wachtruimte en dergelijke hoe je wordt beoordeeld en overtuig je ze hiermee om voor jou te kiezen!

Visitekaartjes

Met dit handige formaat visitekaartje heb je altijd de mogelijkheid om nog meer reviews te verzamelen, op een gemakkelijke manier. Geef je klanten de visitekaartjes na een aankoop mee, of ben je een webshop? Stuur ze dan met je producten mee. Op deze manier vraag je op een persoonlijkere manier om een review. Het formaat is 55 x 85mm.

NFC- standaard

Met de contactloze Klantenvertellen reviews NFC stands kun je gemakkelijk nieuwe Klantenvertellen reviews verzamelen, direct ter plaatse. Je klanten hoeven alleen maar hun smartphone dicht bij de standaard te houden en er opent een pop-up op hun telefoon, die direct naar je vragenlijst leidt. Het formaat is ca. 11cm x 7,5cm x 0,4cm.

Reviewkaart

Met deze reviewkaart bieden we je de mogelijkheid om nog sneller en gemakkelijker meer recensies te verkrijgen. Niet meer zelf hoeven vragen om recensies. Overhandig gewoon de kaart en ontvang eenvoudig beoordelingen van klanten. Het formaat is A5.

 

       
formaat: 21,5 x 15 cm        formaat:  29,7 x 21 cm               formaat: 73 x 53 cm                    formaat: 60 x 80 cm

incl. baliestandaard                                                              incl. kliklijst

 

Meld je hier aan voor offline promotie

Naast bovengenoemde promotie is er ook offline promotie materiaal te bestellen via onze partner truzzer. Voor het aanbod van kiyoh klik je hier en voor klantenvertellen kun je het hier bekijken.